پرستاشاپ چیست؟ | مزایا و معایب Prestashop فارسی

حتما تا به حال به این فکر کردهاید که یک کسب و کاری در فضای مجازی و بسترهای مختلف اینترنتی راه اندازی کنید یا فروشگاه و مغازه خود را در بخش اینترنت نیز گسترش دهید. برای انجام این اقدامات شرایط و ابزارهای مختلفی طراحی شده که نمونههای سخت و ساده دارد و هر شخصی بر اساس نیازی که دارد از نمونههای مختلف آن استفاده میکند.
به عنوان مثال راه اندازی سایتهای فروشگاهی بسیار گسترش پیدا کرده است و افراد برای پیشرفت و رشد کسب و کارهای خود از این بسترهای مناسب استفاده میکنند که به طبع بهره وری مناسبی را برای آنها ایجاد میکند. یکی از این نرم افزارهای مناسب پرستاشاپ میباشد که ویژگیهای مخصوص به خود را دارد و شرایط خوبی برای طراحی سایت در بخش مناسب اینترنت ایجاد میکند. در دامه میفهمیم که پرستاشاپ چیست و همچنین مزایا و معایب Prestashop فارسی را بررسی میکنیم.
معرفی پرستاشاپ
همانطور که بیان شد نرم افزارهای متنوعی برای طراحی سایت وجود دارد که نمونه مناسب آن نرم افزار پرستاشاپ میباشد که استفاده از آن رایگان است و برای راهاندازی سایتهای فروشگاهی تولید و طراحی شده است.
پرستاشاپ یک نرم افزار ویژه و مخصوص برای فروش محصولات مختلف است و نمونهای مناسب برای بخش تجارت الکترونیک میباشد. شاید با دیگر نرمافزار طراحی سایت؛ وردپرس آشنا باشید از جهت بررسی و مقایسه پرستاشاپ و وردپرس میتوان اینگونه پاسخ داد که از وردپرس علاوه بر ایجاد سایت فروشگاهی میتوان برای راه اندازی سایتهای خبری، وبلاگی، شرکتی و … نیز استفاده کرد در مقابل پرستاشاپ فقط برای راه اندازی یک سایت فروشگاهی و فروش محصولات مختلف تولید شده است.
ویژگیهای پرستاشاپ
استفاده از هر پلتفرمی شرایط و ویژگیهای مربوط به خود را دارد که استفاده از پرستاشاپ نیز بر اساس اصول و قوائد تعریف شده خود انجام میشود. در حالت کلی برای بررسی ویژگیهای پرستاشاپ میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پنل مدیریتی ساده
- رایگان و زیر ساخت قوی
- پشتیبانی از زبان های مختلف دنیا
- ماژول های مختلف
پنل مدیریتی ساده
به این نوع از پلتفرمها که حالت کلی آنها به صورت آماده میباشد و ما تغییرات مختلفی چون ویرایش عکس، متن و فایل در آن انجام میدهیم CMS یا همان سیستم مدیریت محتوا میگویند. به همین منظور پرستاشاپ نیز یک پنل مدیریتی ساده دارد که افراد با یادگیری آن میتوانند به راحتی به ویرایش بخشهای مختلف و دلخواه خود بپردازند.
رایگان و زیرساخت قوی
به کارگیری و نصب پرستاشاپ به صورت رایگان است و همچنین از ویژگیهای دیگر آن میتوان به Open source (منبع باز) بودن آن اشاره کرد که باعث پیشرفت آن در بخشهای مختلف میشود. از لحاظ زیرساختی نیز پایه آن با زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده که به نوعی ساختار محکمی دارد.
پشتیبانی از زبان های مختلف دنیا
به لحاظ آماری پرستاشاپ از 65 زبان زنده دنیا پشتیبانی میکند که نام ایران نیز در آن به چشم میخورد. این اقدام هم به نفع خود شرکت سازنده و هم به نفع استفاده کنندگان است که شرایط خوبی را ایجاد میکند.
برای استفاده کاربران ایرانی پرستاشاپ فارسی نیز راه اندازی شده است و پشتیبانی خوبی از آن انجام میشود.
ماژولهای مختلف
برای طراحی زیباتر و اضافه کردن بخشها و ویژگیهای متنوع به سایت ماژولها و پلاگینهای مختلفی وجود دارد که با تهیه آنها میتوان طراحی سایت زیبا و استانداردی داشته باشیم. در حالت کلی پرستاشاپ یک قالب رایگان دارد که به صورت واکنش گرا (Responsive) است و خیال ما را از بابت نمایش درست و استاندارد در گوشیها و تبلتهای مختلف راحت میکند.
ویژگیهای گفته شده بسیار استاندارد و کاربردی هستند و ما را به راه اندازی سایت مناسب در این بستر کمک میکند.
مزایا و معایب پرستاشاپ فارسی
در حالت کلی درست است که پرستاشاپ به صورت زبان فارسی ایجاد شده اما به صورت مناسب و کاربردی پشتیبانی مناسبی در ایران ندارد که شاید یک عیب آن باشد که البته میتوانید برای این کار و رفع مسائل خود با متخصصین طراحی سایت در ارتباط باشید.
از مزایای پرستاشاپ فارسی میتوان به استفاده راحت و آسان آن اشاره کرد که با عث استقبال افراد شده است. یک ویژگی اساسی آن نیز منحصر بفرد بودن آن برای طراحی سایت فروشگاهی است که به طبع المانها و ویژگیهای مشخص و استاندارد خود را دارد و به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت میکند.
یک بحث دیگر از لحاظ بررسی وضعیت سئو آن میباشد که به صورت کلی و از لحاظ بررسی سئو سایت نمره مناسبی دارد که البته برای بهبود وضعیت سایت نیاز به زمان و انرژی مناسبی است تا سایت مورد نظر رتبه خوبی در بین دیگر سایتها و موتورهای جست و جو داشته باشد. برای بهبود وضعیت سایت خود میتوانید روش های مختلفی را امتحان کنید که بهترین آن استخدام کارشناس سئو میباشد که شرایط را بررسی و ارزیابی میکند.
نصب و راه اندازی پرستاشاپ
طراحی و راهاندازی هر سایتی نیاز به زیرساختهایی دارد که این پلتفرمها بر آنها قرار میگیرند و به صورت اصولی استفاده میشوند. مراحل راه اندازی و نصب پرستاشاپ به شرح زیر است:
- خرید دامنه و هاست مناسب
- دانلود فایل پرستاشاپ
- نصب آن بر روی هاست
- ایجاد دیتا بیس مشخص
- انجام مراحل نصب
همانطور که میدانید نصب و راه اندازی این نوع از پلتفرمها بسیار راحت میباشد و با رعایت چند نکته میتوان به صورت اصولی کار انجام داد. همچنین با آموزش مناسب میتوانید خود آن را راهاندازی و نصب کنید که البته باید به صورت استاندارد باشد.
خرید دامنه و هاست مناسب از کارهای اولیه برای ایجاد هر نوع سایت و با هر نوع نرم افزاری است که باید بر اساس موضوع سایت و مقدار فضای مورد نیاز نسبت به خرید آنها از شرکتهای مربوطه اقدام کرد.
خود فایل پرستاشاپ نیز در سایتهای مرجع وجود دارد که بهتر است از نسخههای جدید آن استفاده کنید.
جمع بندی
با گسترش روزافزون شبکههای مختلف اجتماعی و سایتهای فروشگاهی بهتر است با شیوه های نوین و به روز آشنا باشید و وقت بیشتری برای پیشرفت و رشد خود و کسب و کارتان در زمینههای مختلف بذارید.
تیم ما در سئو خوب به انجام فعالیتهای مختلفی در زمینه طراحی سایت و انجام خدمات سئو میپردازد که میتوانید برای بررسی شرایط کاری خود با ما در تماس باشید.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
کمک خوبی بود مرسیی