معرفی انواع بک لینک (9مدل بک لینک در سئو خارجی)

از زمان آمدن آموزش سئو سایت و تولید محتوا تا به امروز مدلها و استراتژیهای زیادی پیشنهاد میشوند که هر کدام از آنها با توجه به ماهیتی که دارند، میتوانند برای مدت زمانی تاثیرگذار باشند و سایت شما را بهینه کنند. اما در این میان یکی از این روشها که جز روشهای سئو خارجی محسوب میشود که محبوبیت بسیار بالایی دارد و تقریبا همه سایتهای موفق از این روش بهره بردهاند.
بک لینک به زبان ساده
زمانی که سایتی به سایت شما لینک میدهد شما یک بک لینک (Backlink) دریافت کرده اید. این لینکها انواع مختلفی دارند و این کار بستگی به قدرت دامنه وبسایت مبدا دارد که بتوانند در رتبهبندی سایت شما و به طور کلی در سئو سایت شما تاثیرات متبتی بگذارند. همچنین اگر فردی به سایت شما لینک دهد, یعنی از او بک لینک (Backlink) گرفتهاید. در مقابل اگر شما به وبسایت دیگری لینک دهید یعنی شما به آن بک لینک (Backlink) دادهاید.
آیا بک لینک در سئو سایت تاثیرگذار است؟
امیدرواریم که به مفهوم بکلینک پیبرده باشید. حالا میخواهیم چند مدل از تاثیرگذارترین روش از این نوع از لینک سازی را به شما دوستان بگوییم.
به طور کلی موتورهای جستوجو مانند گوگل بکلینکها را به عنوان رای اعتماد میبینند. هرچقدر که رایهای مربوط به صفحه وب شما بیشتر باشد یعنی امتیاز شما در گوگل نیز بیشتر خواهد شد واین کار رتبه سایت شما را در گوگل بالاتر خواهد برد. علاوه بر این موارد یک بک لینک خوب توسط سایتی که بازدید بالایی دارد میتواند منجر به هدایت ترافیک بالایی به وبسایت شما شود. فراموش نکنید در درجه اول محصول یا خدماتی با کیفیت ارائه دهید و وبسایت شما نیز تجربه خوبی در اختیار کاربران قرار دهد؛ ترافیک بالاتر به معنای نرخ تبدیل بالاتر است. همچنین اگر سایتی که به شما لینک داده است یک سایت مرتبط با کسبوکار شما باشد, فرصت خوبی است که ترافیک ورودی به سایت خود را از طریق لینک مورد نظر به مشتری و خریدارد تبدیل کنید.
از این گذشته شما با تولید محتوا تخصص خود را نشان میدهید و با نمایش گذاشتن این تخصص و درخواست به اشتراک گذاری آن از افراد فعال در صنعت مورد نظر در حال ساخت برند خود هستید. به این طریق میتوانید هم آگاهی از بنرد خود و هم اعتماد و اعتبار سایت خود را بالا ببرید. فراموش نکنید در هر کاری به اشتراک گذاشته شدن محتوای شما یا بک لینک داده شدن به سایت شما توسط افراد و کمپانیهای معتبر آن حوزه نوعی امضا و تایید برای برند شماست.
بررسی 9 مدل از انواع بکلینکها
1- بکلینک پروفایل
یکی از روشهایی که برای یجاد بک لینک وجود دارد روش پروفایل است. در این روش شما میتوانید بصورت رایگان در بسیاری از رسانههای اجتماعی و سایتهای دیگر حساب کاربری باز کنید. بعد از انجام این کار شما میتوانید لینک سایت یا محتوای مربوطه را به پروفایل خود اضافه کنید تا عملیات بکلینک سازی کامل شود. نکتهای که در این روش وجود دارد این است که این روش یکی از روشهای مناسب برای ایجاد نوع لینک محسوب میشود و اغلب وبسایتها با قابلیت عضویت کاربران مانند انجمنهای گفتگو و… کار لینک سازی ار طریق بک لینک پروفایل را انجام میدهند.
2- بک لینک کامنتی
این نوع از بک لینکها مواردی هستند که شما با ایجاد نظر در وبلاگها و سایتهای دیگر برای وبسایت خود لینک ایجاد کنید. برای این کار تنها کافیست زیر هر پست کامنت بگذارید و آدرس سایت خود را وارد کنید بعد از وارد کردن آدرس یک لیستی باز میشود که میتوانید پست موجود در سایت خود را انتخاب نمایید. البته به این نکته مهم توجه کنید که در همه سایتها این اقدام را انجام ندهید و سعی کنید از این روش در سایتهای مربوطه استفاده کنید تا نتیجه واقعی را بگیرید.
3- بکلینک رپورتاژ
اکنون به یکی از بک لینکهایی رسیدیم که یک تفاوت اصلی با 2 نوع دیگری دارد. این بک لینک (Backlink) که به رپورتاژ آگهی معروف است پولی بوده و شما با پرداخت مبلغی مشخص در سایت منبع باید آن را تهیه کنید. با بیان ساده تر شما برای استفاده از رپورتاژ آگهی میتوانید یک محتوای جذاب و مناسب برای تبلیغ سایت خود آماده کنید و بعد با قرار دادن لینکهای مناسب در محتوای خود مخاطب را از سایتهای دیگر به سایت خود بیاورید.
به این نکته هم توجه داشته باشید که لینکهای ساخته شده در رپورتاژ آگهی فقط در همان صفحه گزارش در سایت مورد نظر قرار دارد و فقط زمانی توسط بازدید کنندگان دیده میشوند که وارد این صفحه از سایت مورد نظر شده باشند. همچنین رپورتاژ آگهی به شما این امکان را میدهد که توضیحات اختصاصی و کاملی از سایت و محصولات و خدمات خود ارائه دهید و از چند کلمه کلیدی مرتبط با صفحات مختلف وبسایت خود به عنوان بکلینک استفاده کنید.
4- بکلینک وب2 (WEB2)
جالب است بدانید سایتهایی وجود دارند که به (WEB2) معروف هستند و مطالب آنها توسط کاربران گردآوری و پخش میشوند. همچنین این گونه سایتها معمولا دارای اتوریتی ( Authority) بسیار بالا و الکسا خوبی هستند که در ایران نیز وبلاگهای زیادی وجود دارند که نوعی سایت وب2 هستند. بنابراین شما با ثبت نام و ایجاد وبلاگ میتوانید اقدام به درج مطلب کنید. هچنین سایت های وب2 دارای بازدید روزانه بسیاری هستند که کاربران از سراسر جهان روزانه با ورود و لاگین کردن در سایت با درج و بروزرسانی مطالب خود ترافیک را بالا میبرد.
5- بک لینک فروم
یکی دیگر از بک لینکهایی که میتوان به صورت رایگان بدست آورد بک لینک (Backlink) فروم نام دارد و شما برای آنها مجبور به پرداخت هزینه نخواهید بود. به طور کلی فرومها یکی از گزینههای مهم برای بک لینکها حساب میشوند و شما میتوانید با انتشار محتوای خود در فرومها و گذاشتن لینک در محتوا سایتتان را بهینه کنید.
6- بکلینک سوشال بوکمارک
وبسایت خاصی وجود دارد که به ما امکان میدهد تا لینک وبسایت یا صفحاتی از وبسایت خود را در آنجا ذخیره و به اشتراک بگذاریم. همچنین این سایتهای اجتماعی به شما در جمع کردن بک لینک و افزایش ترافیک کمک میکند. در این وبسایتها امکان به اشتراک گذاری بوک مارکها توسط کلمات کلیدی مانند هشتک در اینستاگرام وجود دارد. به این صورت چنین بوک مارکهایی توسط افراد به اشتراک گذاشته شده و باعث ترافیک سایتتان میشود.
7- بکلینک دایرکتوری
این سایتها فضای مناسبی برای لینک بیلدینگ رایگان هستند و اصلی ترین هدف آنها ثبت نام اصناف مختلف در سایت آنها است تا با این وسیله بتوانند به یکی از مرجع کامل از همه کسب و کارها تبدیل شوند. شما میتوانید با ثبت نام در این سایتها به راحتی مقاله خود را در آن قرار دهید و لینک مربوطه به صفحه مورد نظرتان را پخش کنید.
8- بکلینک هرمی
در این نوع لینک سازی خارجی ما از روش هرمی استفاده میکنیم. در این صورت که در مرحله اول لینکهای بلاگی را در سطح یک قرار میدهیم. بعد به این بلاگها لینک دهی انجام میدهیم, که به آنها لینک سازی سطح 2 میگویند. برای لینکهای سطح 2 نیز شروع به لینک سازی میشود که به آنها لینک سازی سطح 3 میگویند.
9- بکلینک PBN
این روش که به private blog network معروف است و کمک میکند شما از یک سری بلاگها برای لینک سازی استفاده کنید و به صورت رپورتاژ به خود لینک میدهید.
دیدگاهتان را بنویسید