طراحی سایت؛ قالب آماده یا قالب اختصاصی؟
برای ساخت و طراحی سایت به زیرساختها و شرایط مشخصی نیاز است که با استفاده از آنها میتوان طراحی مناسب و استانداردی داشت. با توجه به گسترش روزافزون بخشهای مختلف در بستر اینترنت بسیاری از مشاغل به فکر ایجاد سایت و فعالیت در آن هستند که باید به بهترین شکل و توسط شرکت طراحی سایت انجام شود. فرایند طراحی سایت شامل بخشهای مختلفی است که بررسی هر بخش آن به ما در ایجاد بستر مناسب کمک میکند. برای ساخت و راه اندازی یک سایت باید با اصول اولیه آن آشنا باشیم تا بتوانیم بک پروژه خوب را جلو ببریم. به عنوان مثال مدلها و نمونههای مختلفی برای راه اندازی سایت وجود دارد که هر فرد و شرکتی منتناسب با ایده و هدفی که دارد نسبت به آن اقدام میکند. یک بخش مهم در این قسمت استفاده از قالب آماده یا قالب اختصاصی است! که باید بر اساس نیاز و شرایط مورد نظر از آن استفاده کنیم.
حال سوال پیش میآید که در کل قالب چیست؟
قالب طراحی سایت چیست؟
یک نوع طراحی سایت بر بستر وردپرس ساخته میشود که برای راه اندازی آن نیاز به قالب داریم که این نوع به جهت ایجاد شمای کلی سایت استفاده میشود و شکل و حالت کلی سایت ما را شکل میدهد. در همین راستا دو نوع قالب وجود دارد به صورتی که یک نوع آن به صورت قالب آماده و نوع دیگر آن قالب اختصاصی است که به تعریف آنها میپردازیم.
قالب آماده چیست؟
این نوع قالبها از قبل توسط برنامه نویسان مختلف طراحی و تولید شده است و به صرت یک بسته آماده میباشد که افراد با توجه به موضوع سایت و هدفی که دارند آنها را خریداری میکنند و بر بستر هاست خود آن را نصب میکنند.
البته نمونههای رایگان آن نیز وجود دارد که مانند مدل پولی آن کارایی ندارند. این نوع از قالبهای آماده تنوع زیادی دارند و متناسب با هر موضوعی که داریم نمونههای بیشماری از آنها وجود دارد. برای تهیه این قالب آماده سایتهای مخصوصی برای فروش آنها ایجاد شده که میتوان از آنها خریداری کرد.
استفاده از این نوع قالب مزایا و معایب خود را دارد که با بررسیهای بیشتر به درک بهتری از استفاده قالب آماده یا قالب اختصاصی میرسیم.
قالب اختصاصی چیست؟
همانطور که از نام آن پیدا است طراحی آن به صورت اختصاصی میباشد و حالت کلی آن بر اساس نیاز مشتری طراحی و تولید میشود. در قالب اختصاصی هر بخش شامل نوع رنگ بندی، حالت کادرهای مختلف، هدر، فوتر، صفحههای مختلف، سایدبار، عکس، فایلهای مورد نیاز و … از 0 تا 100 طراحی میشوند که حالت شخصی سازی دارد و منحصر به همان سایت و شخص میباشد.
برای ایجاد قالب اختصاصی باید از برنامه نویسان استفاده کرد و یک قالب منحصر بفرد را طراحی کرد. اگر میخواهید که یک کسب و کار اصولی و با زیرساختهای قوی داشته باشید و روز به روز آن را گسترش دهید بهتر است برای آن وقت بذارید و از قالبهای کاربردی استفاده کنید.
به کارگیری هر کدام از این قالب آماده یا قالب اختصاصی مزایا و معایب خود را دارد که با بررسی شرایط بتوان انتخاب خوبی داشت.
مزایا قالب آماده
- هزینه کم
- تنوع زیاد
- پشتیبانی خوب
- استایل استاندارد
با توجه به اینکه این نوع قالب آماده از قبل طراحی شده به راحتی در دسترس هست و از سایتهای موجود میتوان آنها را خریداری کرد.
هزینه کم: این نوع قالبها یکبار طراحی میشوند و متناسب با نیاز به صورت مکرر فروش میروند که به همین دلیل قیمت بهتری به نسبت قالبهای اختصاصی دارند.
تنوع زیاد: با توجه به گسترش روزانه طراحی سایت نمونه و قالبهای متنوعی ساخته شده است که با جستوجو میتوان مدل مورد نظر را انتخاب و نصب کرد.
پشتیبانی خوب: اگر قالب آماده را از سایت معتبر و به صورت پولی تهیه کرده باشید در صورت برخورد با مشکل و یا هر سوالی میتوانید با بخش پشتیبانی آنها در تماس باشید تا مسئله تان حل شود.
استایل استاندارد: در حالت کلی طراحی و تولید این قالبها به صورت استاندارد است که البته باید قبل از خرید و استفاده ویژگیها و المانهای مخصوص آن را بررسی کرد.
معایب قالب آماده
با توجه به اینکه به صورت آماده و پیش فرض طراحی شده ممکن است معایبی چون محدودیت در تغییرات کلی، ضعیف بودن امنیت در صورت خریداری نمونه نامناسب، سرعت کمتر و … داشته باشد.
در ادامه به بررسی مزایا و معایب قالبهای اختصاصی میپردازیم که با درک بهتری قالب مورد نظر را انتخاب کنید.
مزایا قالب اختصاصی
- شکل ظاهری مخصوص و شخصی
- امنیت و سرعت کاربردی
- امکان مانور بهتر
با توجه به اینکه حالت کلی این نوع قالبها به صورت سفارشی است میتوان با توجه به نیاز و سلیقه خود طراحی ظاهری مناسبی داشته باشیم که از سایر سایتهای رقیب متمایز باشد.
امنیت این نوع قالبهای اختصاصی بسیار بالاتر از نمونههای آماده آن است. همچنین میتوان هر زمان با توجه به شرایط دلخواه آنها را متناسب با نیاز خود گسترش و طراحی کرد.
در این نوع سرعت کاربری نیز بالا میشود که در زمینه سئو سایت تاثیر مثبت خود را میگذارد.
معایب قالب اختصاصی
- هزینه بالا
- طولانی بودن زمان طراحی
مهم ترین بخش معایب قالب اختصاصی هزینه بالای طراحی آن میباشد به این صورت که باید به صورت کدنویسی آنها را طراحی کرد که به طبع هزینه آن بالاتر است.
با توجه به طراحی 0 تا 100 این نوع قالب ممکن است زمان طراحی و ایجاد آن مقداری طولانی شود.
قالب آماده یا اختصاصی؟
حال با بیان شرایط و ویژگیهای قالبهای مختلف میتوان تصمیم درستی برای طراحی سایت استاندارد داشت. اگر بخواهیم این قالب ها را با هم مقایسه کنیم میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سرعت بالای نصب و راه اندازی قالب آماده
- شکل گرافیکی و ظاهری زیبا قالب اختصاصی
- هزینه کم قالب آماده نسبت به قالب اختصاصی
بهترین نرم افزارهای طراحی سایت
کسب و کارهایی که تازه وارد بستر اینترنت شدهاند و صرفا هدف آنها معرفی شرایط خود به بازار میباشد بهتر است از قالب آماده استفاده کنند. همچنین کسب و کارهایی که نیاز به گسترس کسب و کار خود در بستر اینترنت و پیشرفت در این حوزه دارند بهتر است قالب اختصاصی برای سایت خود تدارک ببینند.
ما در مجموعه سئو خوب با بررسی شرایط و پیشنهادهای شما بسترهای مناسبی را برای طراحی سایت استاندارد و مناسب ایجاد میکنیم.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
عکس های محتوا واقعا جذابن عالیه✔